Intermedico ApS

Leverandør af medicoteknisk udstyr til professionelle og til private.

Alkotestere der er til at stole på!

Der er mange forskellige alkotestere på markedet, og det kan være svært at finde alkometre der er til at stole på.

Intermedico distribuerer flere af de førende mærker i Danmark. Vi har modeller til næsten alle forhold. Modeller velegnede til privat eller professionel brug.

  • Privat anvendelse SS-EN 16280:2012
  • Professionel anvendelse (Politi, institutioner og virksomheder) SS-EN 15964:2011

En del mærker markedesføres med prædikatet “anvendes af politiet” eller af tilsvarende organisationer. Der er 196 lande i verden, og det er svært at kontrollere hvor i verden disse alkotestere anvendes af netop politiet.

Der er ingen Danske uvildige kontrolinstanser der afprøver/validerer de alkometre der sælges i Danmark, Dette er ikke tilfældet i Sverige. MHF,stiftet i 1926, er en uvildig trafiksikkerhedsorganisation der arbejder på at øge trafiksikkerheden i Sverige. I samarbejde med et laboratorium afprøver MHF samtlige alkotestere der sælges i Sverige, nogle godkendes mens andre forkastes.

Vi vil fremhæve ganske få her på siden. Alle vore modeller kan ses i vor shop.

 

Til professionel brug anbefaler vi:

Sentech ALP-1

• Sensor: Udskiftelig Brændselscelle (alkoholspecifik)

• Display LCD 3 decimaler

• Måleområde: 0,000 til 4,000 promille

• Nøjagtighed: ±0.005%BAC ved 0.100%BAC

• Plads til 500 målinger i hukommelsen.

• Dimensioner: 133 x 64 x 33 mm

• Vægt: 198 gram incl. batteri

• Batteri: 2 stk 1.5v typ “AAA” (ca: 3000 tests)

• Printer kan tilsluttes (ekstraudstyr)

• Kalibrering: efter anvisning i displayet.

• Kan tilsluttes til PC (kabel og software medfølger)

• Leveres nykalibreret.

Leveres i en “mini kuffert” der sikrer optimal opbevaring af enheden

Modellen leveres i 2 varianter, en standard version og en medicinsk godkendt version:

Standard

Medicinsk godkendt

Disse 2 varianter anvendes oftest af offentlige myndigheder/institioner samt af virksomheder/private. Vi har konstateret (ved kalibrering) at målingerne er nøjagtige i meget lang tid (+ 1 år).

ALP-1 alkometer
ALP-1 alkometer

DRÄGER ALCOTESTER

Dräger fremstiller alkometre af meget høj kvalitetEt profesionelt håndholdt instrument med elektrokemisk sensor (brændsels celle) til måling af alkohol i udåndingsluften. Dräger har mere end 60 års erfaring indenfor måling af alkohol, og er derfor en af de største leverandører af alkometre til professionelt brug.

Det seneste alkomometer fra Dräger, Alcotest® 6000, er et praktisk og handy apparat. Alkometeret er klar til brug på få sekunder, og målingen kan bekvemt udføres med OK-knappen.

Alcotest® 6000 giver udover den aktive forsøgsperson også mulighed for at måle alkohol blot ved at blæse (screening). Til dette er brugen af et mundstykke ikke nødvendigt.

Alcotest® 6000 alkoholtesteren har en gennemprøvet elektrokemisk DrägerSensor® og er derfor kendetegnet ved korte reaktionstider og stor holdbarhed. Med både aktiv og passiv måling leverer sensoren pålidelige resultater hurtigt – selv med høje alkoholniveauer.

Hygiejne er en topprioritet for Alcotest® 6000. Det praktiske Slide’n’click-system fra Dräger gør, at mundstykket intuitivt kan placeres korrekt, og mundstykket nemt kan fjernes. Et afstandsstykke på mundstykket forhindrer testpersonens læbekontakt med måleren. Under en måling ledes åndedrættet ikke gennem apparatet, men forbi det.

Desuden tillader mundstykker med kontraventil ikke at suge luft ind. Derudover udføres testen i en vinkel på 90° mellem bruger og testperson for yderligere hygiejnisk sikkerhed.

Dräger Alcotest® 6000 alkoholmåleren er ideel til myndigheder, privatpersoner, industri og afhængighedsfaciliteter.
Skandinaviske sprog samt Engelsk.

Link til vort leveringsprogram.

Alkometre til screening

Der er et stigende behov for at screene et større antal personer på kort tid.
Blow 10 er et screening alkometer til professionel brug. Velegnet til meget hurtig præcis screening af personale, eller ved skolefester med mere, hvor der er nul eller lav alkohol tolerance.

Iblow 10 kan screene op til 12 personer i minuttet (ved 0,00 promille), og resultaterne vises hurtigt på enhedens display. Alkomåleren kan også indstilles til at vise faktisk promille i udåndings luften.

Link til modellen

ACE alkometre

Vi samarbejder med ACE i Tyskland, og vi distribuerer deres modeller i Danmark. ACE fremstiller en række modeller, som er særdeles egnede til privat/almindelig brug.

Se alle ACE modellerne her.

alkometer